Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wist je dat 44% van de mkb-ondernemers moeite heeft de juiste medewerkers te vinden? Maar wist je ook dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn…In deze interactieve sessie van VNO-NCW MKB Noord en Indeed laat Sara Cauwenbergh, Recruitment Evangelist bij Indeed, zien hoe je ervoor zorgt dat de juiste kandidaten online jouw vacatures vinden, erop klikken en daadwerkelijk solliciteren.

Ontdek onder andere hoe je effectieve vacatureteksten schrijft en hoe je de perfecte balans vindt tussen het geven van voldoende details – zodat kandidaten precies weten wat de functie inhoudt – terwijl je de tekst tegelijkertijd zo kort en duidelijk mogelijk houdt.
Leer hoe je:

  • Hogerop komt in de zoekresultaten door passende vacaturetitels te schrijven
  • Kandidaten aantrekt met een relevante en triggerende functieomschrijving
  • Taken en verantwoordelijkheden zo beschrijft, dat kandidaten direct enthousiast worden

Sara Cauwenbergh, Recruitment Evangelist Benelux bij Indeed
Als Recruitment Evangelist helpt Sara werkgevers met hun zoektocht naar de juiste nieuwe medewerkers. Dit doet zij op basis van diepgaande data-analyse in combinatie met haar inzichten in het online zoeken naar vacatures. Voordat ze bij Indeed aan de slag ging, hielp Sara bedrijven te laten groeien door het inzetten van de juiste digitale marketingmix.

Woensdag 6 november 2019
Tijdstip: 13.30 uur tot 14.30 uur
Locatie: Arena/Martiniplaza

MELD JE AAN

Praktische informatie: 
Je bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Deze vindt plaats in Martiniplaza, tijdens de Promotiedagen. Meld je aan via de bijbehorende aanmeldbutton en je bent verzekerd van een plek. Je hebt daarnaast een ticket nodig om toegang te krijgen tot de Promotiedagen. Zonder ticket kom je namelijk niet naar binnen. Download je toegangstickets via deze link.

Graag tot ziens op de Promotiedagen!