Algemene Ledenvergadering (ALV)

U bevindt zich hier::/Algemene Ledenvergadering (ALV)
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Graag nodigen we u uit voor onze bijeenkomst ‘Hoor & Wederhoor’ op dinsdag 8 mei 2018 in het WTC te Leeuwarden. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met onze leden in gesprek over wat er speelt bij hen op de vloer, de koers van de vereniging en hoe leden actief kunnen deelnemen aan belangrijke activiteiten van de vereniging.

Aan de hand van korte inleidingen poneren we een aantal stellingen via MentiMeter zodat de leden zicht krijgen op de koers die we varen, hoe zij daar vervolgens over denken en op welke manier we de krachten kunnen bundelen.

Speciale gast is landelijk VNO-NCW voorzitter Hans de Boer, van wie we een uniek inkijkje krijgen in de gang van zaken in Den Haag, wat daar speelt en hoe ze de onderwerpen die voor ondernemers van belang zijn op de politieke agenda krijgen en welke resultaten ze boeken.

In meer algemene zin gaan we met u in gesprek over de onderwerpen waar de vereniging mee bezig is en de zaken die voor u als ondernemer van belang zijn.

Een onderdeel van deze bijeenkomst is ook onze Algemene Ledenvergadering, waar we stilstaan bij het financieel jaarverslag van de vereniging.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Algemene Ledenvergadering
15.20 uur ‘Hoor & Wederhoor’
Met bijdrages van landelijk voorzitter Hans de Boer en voorzitter Alfred Welink
17.00 uur Borrel

Locatie
WTC Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Aanmelden
U kunt zich via Eventbrite aanmelden, door middel van de aanmeldbutton en ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw registratie. Wilt u achteraf gegevens aanpassen, dan is dit uiteraard mogelijk. U logt hiervoor in op uw eventbrite-account en past uw gegevens onder ‘Beheer Events’ simpelweg aan.

Graag tot ziens op 8 mei aanstaande!