Algemene Ledenvergadering en ‘Meet the Chairmen’

U bevindt zich hier::Home/Algemene Ledenvergadering en ‘Meet the Chairmen’
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Graag nodigen we u uit voor de eerste gezamenlijke Algemene Ledenvergadering en ‘Meet the Chairmen’ van VNO-NCW Noord en MKB Noord op dinsdag 9 mei 2017.

Onze leden staan tijdens deze bijeenkomst centraal. Landelijk voorzitter Hans de Boer VNO-NCW , en onze eigen voorzitters Alfred Welink en Hans de BoerGerard Kremer, gaan aan de hand van actuele stellingen met u in gesprek over de Next Level ambities, hoe wij die gezamenlijk kunnen bereiken en op welke manier het nieuwe kabinet hier een rol in kan spelen. Ook willen we graag van de leden horen wat hun Next Level ambities zijn, welke belemmeringen zij ervaren en wat VNO-NCW en MKB Noord kunnen doen om deze weg te nemen.

Onze inzet is om samen met u de maatschappelijke uitdagingen die u als ondernemer moet oppakken in kaart te brengen en te onderzoeken hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan de ‘Meet the Chairmen’ is de eerste Algemene Ledenvergadering van VNO-NCW MKB Noord. De agenda en (financiële) stukken voor de Algemene Ledenvergadering worden na uw aanmelding u per mail toegezonden.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Algemene Ledenvergadering
15.20 uur ‘Meet the Chairmen’ Met bijdrages van landelijk voorzitter Hans de Boer en voorzitters Alfred Welink en Gerard Kremer
17:00 uur Aan de borrel

kemkersknop

Datum: dinsdag 9 mei 2017
Tijd: vanaf 14:30 uur
Locatie: Hof van Saksen, Veldweg 22-24, 9449 PW Nooitgedacht

Wij hopen u op 9 mei te mogen begroeten!

meet the chairmen