Alle leden van VNO-NCW MKB Noord ontvangen vandaag of morgen het nieuwe ledenmagazine ‘GeeftRuimte Magazine’ op hun postadres. Deze jaarlijkse uitgave vervangt NoordNieuws. Het heeft een geheel nieuwe opzet en verschijnt ook in de compleet nieuwe look & feel van de vereniging. Het eerste magazine namen de voorzitters van VNO-NCW Noord Sieger Dijkstra en MKB Noord Joyce Walstra  op woensdag 17 juni 2020 met positieve woorden in ontvangst.

In het magazine lees je interessante artikelen over de zes strategische thema’s van VNO-NCW MKB Noord en actuele onderwerpen. We kijken daarmee zowel terug naar vijftig jaar geschiedenis en als vooruit naar de toekomst. Verder zijn er columns en wat meer luchtige artikelen. Dit alles in combinatie met mooie fotografie en in een geheel nieuwe look & feel.

Een tipje van de sluier
In de eerste editie lees je onder andere een interview met de IJslandse keynote spreker van de Willem Lodewijk Conferentie 202: Gudrun Hafsteinsdottir, vertelt MKB Noord bestuurder Hilbert Wiechers over zijn bedrijf en deelt JNO-er Marijn Poelman zijn F*CK UP bij het ondernemen. Verder is er ruim aandacht voor het vijftigjarig bestaan van de vereniging. Ook hopen we inspiratie te geven met drie speciale pagina’s en komen we erachter hoe een werkdag (in coronatijd) van directeur Ton Schroor verloopt. En nog veel meer…

We wensen alle leden veel leesplezier!

 

 

Geeftruimte Magazine is een onafhankelijke uitgave van VNO-NCW MKB Noord voor alle leden van zowel MKB Noord (dus ook JNO) en VNO-NCW Noord. Het verschijnt eens per jaar in een oplage van 2.200. De redactie is in eigen beheer en het magazine bestaat uit eigen content. Het aanbieden van advertenties, advertorials en vergelijkbare content aan de redactie wordt niet op prijs gesteld.