AWVN reikt eerste exemplaar brochure ‘Verschil smaakt naar meer’ uit aan staatssecretaris Klijnsma

U bevindt zich hier:://AWVN reikt eerste exemplaar brochure ‘Verschil smaakt naar meer’ uit aan staatssecretaris Klijnsma

AWVN reikt eerste exemplaar brochure ‘Verschil smaakt naar meer’ uit aan staatssecretaris Klijnsma

Op 6 maart heeft staatssecretaris Klijnsma het eerste exemplaar van de AWVN-brochure over de waarde van inclusief werkgeven in ontvangst genomen. Deze publicatie bevat de uitkomsten van een onderzoek dat AWVN vorig jaar uitvoerde.

Verschil smaakt naar meer. De waarde van inclusief werkgeven biedt werkgevers aanknopingspunten om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt niet vanuit kosten en risico’s te beoordelen, maar vanuit de waarde, die zij voor hun organisatie hebben. Het boekje geeft de resultaten van een onderzoek over die waarden met aanbevelingen voor werkgevers en overheid.

Praatplaat: met elkaar in gesprek over die waarde voor de organisatie

Het boekje bevat een (uitneembare) ‘praatplaat’. De handleiding is eenvoudig: benoem eerst de beren op de weg – waarom ruimte maken voor iemand met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt? Parkeer deze beren ga met elkaar in gesprek over de vraag, welke waarde inclusief werkgeven voor uw organisatie kan hebben. Dat is het doel van deze praatplaat, die ook los beschikbaar is.

Vervolgproject: werkgevers voor werkgevers

Inmiddels is AWVN een vervolgproject gestart onder het motto: werkgevers voor werkgevers.  Kleine lokale groepjes werkgevers formuleren met elkaar ambities om inclusiever te worden en elkaar helpen om deze ambities ook echt waar te maken.

Meer informatie over dit project en aanmeldingen via werkgeversgaaninclusief@awvn.nl.

verschil smaakt naar meerDownload hier het boekje (profiel is nodig)

By |2017-05-19T10:05:33+00:007-03-2017|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter