Aftrap MKB Retail Groningen – ‘Jouw Zaak – Jouw Toekomst.’

U bevindt zich hier:://Aftrap MKB Retail Groningen – ‘Jouw Zaak – Jouw Toekomst.’

Aftrap MKB Retail Groningen – ‘Jouw Zaak – Jouw Toekomst.’

In Winsum is deze week de aftrap gegeven voor ‘Jouw Zaak – Jouw Toekomst.’ Dit project is een initiatief van MKB-Noord en de provincie Groningen en bedoeld voor retailondernemers die toekomstbestendig willen ondernemen.

Het is een praktisch programma waarin ondernemers zelf kiezen waarmee ze aan de s lag willen. Denk hierbij aan het verzilveren van kansen op het gebied van online onderneming, klantbeleving, bedrijfsopvolging etc. Naast individuele ondernemers nemen ook winkeliers- en ondernemersverenigingen deel aan het programma.

Tijdens de startbijeenkomst in Winsum stonden verwachtingen centraal. De verwachtingen die je hebt, sturen je communicatie en je handelen. Zo werkt ons brein en ook het brein van de klant. Wat betekent dit voor winkeliers in de praktijk?  En wat is nodig om succesvol te blijven ondernemen? In februari en begin maart volgen bijeenkomsten in de rest van de provincie Groningen. Vervolgens starten we vanaf maart 2019 met een praktisch maatwerkprogramma. Zo worden er workshops en programma’s aangeboden op het gebied van financiën, marketing, personeel, gastvrijheid en bedrijfsopvolging. Wil je ook deelnemen aan de bijeenkomsten of het maatwerkprogramma? Meld je dan aan en klik hier voor meer informatie en inschrijven. Of bel met Sandra Pot via 050 5343844

By |2019-01-24T16:33:56+00:0024-01-2019|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter