Aanbestedingskalender Gemeente Groningen

U bevindt zich hier:://Aanbestedingskalender Gemeente Groningen

Aanbestedingskalender Gemeente Groningen

Inkoop Platform Groningen richt zich op de verbinding, delen van kennis/expertise en ontwikkeling van de inkoopafdelingen, hun medewerkers van en alle afdelingen die diensten van deze afdelingen afnemen van (semi)overheidsorganisaties. Hierbij wordt verbinding gezocht met aanpalende organisaties en instanties.

Bestaansrecht
Inkoop Platform Groningen ontleent haar bestaansrecht aan het vroegtijdig sturen en reageren op trends en ontwikkelingen en de effecten hiervan op de betrokken inkoopafdelingen en hun inkoopmedewerkers. Hiermee betracht zij waarde toe te voegen aan de medewerkers die behoefte hebben aan diensten, leveringen en werken. Doel is onder meer professionalisering en ontwikkeling van de inkoopfunctie van de aangesloten organisaties waarmee de organisatie beter bediend kan worden in het realiseren van de doelstellingen.

Aanbestedingskalender Gemeente Groningen
In dat kader brengen we u graag op de hoogte van het volgende; Wilt u als ondernemer zaken doen met een gemeente? Als een dienst, levering of werk wordt aanbesteed, kunt u hierop inschrijven. De gemeente Groningen heeft de verwachte aanbestedingen gepubliceerd in een handig overzicht zodat u kunt zien welke opdrachten er aan komen. Zo hebben ondernemers en andere belangstellenden voortaan inzicht in de te verwachte aanbestedingen.

Aanbestedingskalender gemeente Groningen: https://gemeente.groningen.nl/aanbestedingen

By |2019-02-19T11:07:52+01:0019-02-2019|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter