16 November: Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland

U bevindt zich hier:://16 November: Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland

16 November: Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland

De Dag van de Ondernemer, jaarlijks op de derde vrijdag van november, stevent in 2018 af op een recordaantal activiteiten. Het Nederlandse publiek, politici en andere prominenten zetten ondernemers op 16 november in het zonnetje in binnen- én buitenland.
Op circa 150 locaties vinden tal van activiteiten plaats zoals feestelijke ondernemersontbijten, plaatselijke of regionale ondernemersverkiezingen, borrels en bedrijfsbezoeken door plaatselijke, provinciale, landelijke en Europese politici. ’s Morgens ontvangt minister-president Rutte enkele ondernemers en voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland in het Torentje om met hen in gesprek te gaan.

Noord-Nederland
In Noord-Nederland hebben we ook diverse activiteiten. Zo gaan onze bestuursleden Hilbert, Marja, Trudie en Gerard o.a. op bezoek bij Klement Metaaltechniek BV, Reuzenradbouwer Lamberink, Pento Audiologisch Centrum Friesland, Groenoord BV en Tolsma Tanks. Dit doen ze samen met o.a. Commissaris van de Koning in Groningen René Paas, gedeputeerden Patrick Brouns, Henk Brink en Sander de Rouwe en Tweede Kamerleden Agnes Mulder en Aukje de Vries. Volg onze sociale media voor een mooi verslag op de dag zelf!

De dag zelf sluiten we af met een gezellige MKBorrel, al meer dan 100 ondernemers hebben zich hier voor aangemeld.

MKBorrel
Dit keer geen inhoudelijke bijdrage maar puur een gezellig netwerkmoment tijdens de Dag van de Ondernemer.  Tussen 16.00 uur en 18.00 uur staan de hapjes en de drankjes voor je klaar! Ondernemers onder elkaar voor de gezelligheid en een netwerkmoment.

Locatie: StadsLab
De MKBorrel vindt plaats op een hele leuke locatie. Waar ooit de vrachtwagens af en aan reden, waar je suikerbieten zag zo ver je kon kijken, waar elke dag honderden mensen werkten aan de beste suikerproducten. Daar is iets nieuws ontstaan. Een plek waar industrie, stad en natuur samenkomen. Waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Waar het borrelt en bruist. En dat is precies de sfeer die we zoeken!

Ben je of ken je…
Onderneem jij in Noord-Nederland en lijkt het je leuk om aanwezig te zijn? Iedere ondernemer is welkom! Ken je in je netwerk collega ondernemers die je mee wilt nemen? Geen enkel probleem! Hoe meer ondernemers, des te meer ‘netwerkansen’.

Zelf meedoen?!
Wie zelf een ondernemer kent die wel een pluim verdient, kan gebruik maken van de digitale tools aangeboden op www.DagvandeOndernemer.nl of via Facebook.

By |2018-11-13T15:08:56+00:0013-11-2018|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter