‘Scoren door coaching – sta niet buitenspel’

U bevindt zich hier::Home/‘Scoren door coaching – sta niet buitenspel’
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wij nodigen je van harte voor de bijeenkomst ‘Scoren door coaching – sta niet buitenspel’ op donderdag 9 maart a.s. vanaf 16.00 uur in het Abe Lenstra stadion. Tijdens de bijeenkomst van SC Heerenveen, MKB Noord, VNO-NCW Noord en ING gaan we dieper in op de relatie tussen ondernemerschap en topsport en het belang van coaching voor ondernemers. Topsporters en ondernemers hebben immers veel raakvlakken: ze spelen op hoog niveau en trainen is nodig om op dat niveau te blijven. Opmerkelijk verschil is dat een ondernemer dit meestal doet zonder coach. Welke andere overeenkomsten en verschillen zijn er en wat kunnen ondernemers en de voetbalwereld van elkaar leren?

De middag start met een opening door Luuc Eisenga (algemeen directeur sc Heerenveen), Jurgen Streppel (hoofdtrainer sc Heerenveen). Hierna ga je in ‘elftallen’ aan tafel verder met elkaar in gesprek. Leidend in deze gesprekken zijn 11 verschillende voetbalmetaforen. Aan de hand van deze metaforen bespreek je onderwerpen als coaching, reflectie en analyse, ambities en winnaarsmentaliteit, je bedrijfsvoering, opleidingsbeleid en hoe je zorgt dat je niet buitenspel staat.

Programma
16.00 – 16.30 uur: Ontvangst met koffie en thee (Friesland zaal, 3e etage Abe Lenstra stadion, ingang B)
16.30 – 17.00 uur: Opening en welkom door Luuc Eisenga (algemeen directeur sc Heerenveen) en Jurgen Streppel (Hoofdtrainer sc Heerenveen).
Met bijdragen van Gerard Kremer (voorzitter MKB-Noord en Lid van de RvC sc Heerenveen) en
Gert-Jan Winkeler (directeur ING)
17.00 – 17.45 uur: Start elftallen
17.45 – 18.00 uur: Terugkoppeling van de tafelgesprekken
18.00 – 19.00 uur: Informele afsluiting met buffet

Locatie
Abe Lenstra stadion, Abe Lenstra boulevard 19, 8448 JA Heerenveen.

Aanmelden
Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden van MKB-Noord en andere partners hebben voorrang bij inschrijving, daarna worden de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

aanmeldknop

Luuc Eisenga – Algemeen directeur Heerenveen Lambert Zwiers – Directeur VNO-NCW MKB Noord Gert Jan Winkeler – Rayondirecteur ING Noord Nederland

foto Arjan Erkel