“Hoe verdien ik geld met mijn website?”

U bevindt zich hier::Home/“Hoe verdien ik geld met mijn website?”
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op dinsdag 21 en woensdag 22 maart aanstaande vinden de Business Contact Dagen Noord plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. De BCDN trekt jaarlijks duizenden mensen uit het bedrijfsleven en overheid met een leidinggevende positie. Dit maakt de beurs een uitgelezen plek om persoonlijke afspraken in te plannen, te netwerken met beurscollega’s en leads te genereren.

Tijdens de BCDN organiseert MKB Noord op dinsdag 21 maart in samenwerking met Daar Online Media (daar[om]) een themasessie met als titel:
“Hoe verdien ik geld met mijn website?”
Een vraag die voor veel ondernemers speelt. Tijdens deze interactieve presentatie zal daar[om], Google Premier Partner en specialist op het gebied van doelgerichte websites en online marketing, antwoord geven op deze vraag. We gaan het hebben over:

– Hoe je het doel van je website bepaalt.
– Hoe een doelgerichte website eruit ziet.
– Hoe de klantreis eruit ziet.
– Welke vormen van online marketing ingezet worden tijdens welk deel van de klantreis.

Door bovenstaande onderdelen te bespreken zullen we uiteindelijk een antwoord vinden op de vraag: “Hoe verdien ik geld met mijn website?”

Programma
14.30 uur Ontvangst in de sprekersarena op de BCDN
14.40 uur Opening en welkom door MKB Noord
14.45 uur Themasessie door daar[om]
15.45 uur Afsluiting met een borrel

Aanmelden
Om deel te kunnen nemen moet je je eerst aanmelden als bezoeker voor de BCDN. Dat kan HIER , de code die je kunt gebruiken is BCDN. (Indien je wel de BCDN wilt bezoeken maar niet op de bijeenkomst kunt komen, is het mogelijk om een kaart te reserveren via bovenstaande link.)

Daarna kun je je aanmelden voor de bijeenkomst. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar waarbij leden van MKB Noord en relaties van daar[om] voorrang hebben bij de inschrijving.
aanmeldknop