De ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’; die wil je niet missen

U bevindt zich hier::Home/Regionaal nieuws/De ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’; die wil je niet missen

De ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’; die wil je niet missen

Ondernemers geven het stokje door op de  ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’

Goed voorbeeld doet goed volgen. En om te laten zien hoeveel verrijking en verbinding inclusief ondernemen met zich meebrengt, organiseert ‘Op naar de 100.000 banen’ een groots event. Op deze ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ geven inclusieve ondernemers het stokje namelijk door.

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden, vindt op donderdag 16 februari 2017 de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ plaats. Dat wil je niet missen!

Cadeau-actie

500 ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Op hun beurt reiken zij namens ‘Op naar de 100.000 banen’ een cadeau uit aan een collega-ondernemer waarvan zij denken dat die ook zeker aan de slag kan met mensen met een beperking. Zij enthousiasmeren deze ondernemer en geven tips uit eigen praktijk.

Evenementen
Het in ontvangst nemen van de cadeaus en de doorgeefacties krijgen natuurlijk ook extra aandacht. De ondernemers komen op een speciale actiepagina op internet te staan. Daarnaast zal er in zoveel mogelijk arbeidsmarktregio’s een ludieke actie plaatsvinden. Wat exact houden we nog even geheim, maar dit kan variëren van pop-up workshops, een open dag, een meet & greet met potentiële kandidaten of een mobiel vraagteam dat langskomt op een bedrijventerrein.

Meer weten of meedoen?
Neem contact op met het team van De Dag van de Duizend Voorbeelden via 1000voorbeelden@vnoncw-mkb.nl.

By | 2017-01-04T09:36:41+00:00 4-01-2017|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter