Bazen Verbazen

U bevindt zich hier::Home/Regionaal nieuws/Bazen Verbazen

Bazen Verbazen

Ontdek de kansen van praktijkonderwijs en speciaal onderwijs voor uw onderneming tijdens twee bijzondere bijeenkomsten!

Als werkgever heeft u baat bij gemotiveerd personeel. Personeel met talenten en capaciteiten. Daarbij wordt u ook gevraagd mee te doen aan het invullen van de Banenafspraak, waarmee we in Nederland 125.000 banen willen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Een goede mogelijkheid om de Banenafspraak in te vullen, is het aannemen van jongeren afkomstig uit het Praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De leerlingen van deze scholen staan immers in het doelgroepregister van de Banenafspraak. Door hen een kans te geven voldoet u aan de Participatiewet. De route via de scholen kan ook een oplossing zijn voor bedrijven die nu lastig vacatures kunnen vervullen, zij kunnen zo in contact komen met geschikte werknemers die zij intern verder kunnen opleiden.


Bijeenkomst Groningen 13 Februari

Nu krijgt u een unieke mogelijkheid om kennis te maken met een aantal jongeren van Gomarus College Praktijkonderwijs uit Groningen. In het kader van de wedstrijd Bazen Verbazen maakten zij een spannende film over hun PRO-team. Een team dat werkgevers in kunnen schakelen bij problemen op de werkvloer, net als het A-team. Eerder waren er al voorstellingen van Bazen Verbazen in onder andere Stadskanaal, Rotterdam en Goes. Profiteer van de kans om u in uw eigen regio te verbazen over de kwaliteiten, kennis, talenten en inzet van deze mensen!

Nadere kennismaking
Na de voorstelling ruimte om in gesprek te gaan met de leerlingen en de stagebegeleiders van de school. Zo krijgt u een goede indruk van wat leerlingen uit praktijkonderwijs kunnen bereiken en wellicht wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Wanneer: maandag 13 februari 2017
Waar: Provinciehuis Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen
Programma: Inloop 14.00 uur
Start voorstelling 14.30 uur
Netwerken 15.00-16.00 uur

Gaat u samen met ons op naar de 100.000 banen en laat u zich verrassen door de leerlingen van Gomarus College? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via Anneke Hafkamp: hafkamp@vno-ncwmidden.nl onder vermelding van Bazen Verbazen Groningen.


Bijeenkomst Heerenveen 16 Februari

Nu krijgt u een unieke mogelijkheid om kennis te maken met een aantal jongeren van Praktijkschool De Compagnie uit Heerenveen. Laat u tijdens een bijzondere voorstelling verbazen over de kwaliteiten, kennis, talenten en inzet van deze mensen! In de voorstelling laten de leerlingen zien hoeveel ze in hun mars hebben als ze van werkgevers de kans krijgen om zichzelf te presenteren.

Nadere kennismaking
Na de voorstelling ruimte om in gesprek te gaan met de leerlingen en de stagebegeleiders van de school. Zo krijgt u een goede indruk van wat leerlingen uit praktijkonderwijs kunnen bereiken en wellicht wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

 

Wanneer:          donderdag 16 februari 2017
Waar:                 Praktijkschool De Compagnie, Buitenbaan 3 in Heerenveen
Programma:      Inloop                                16.30 uur
Start voorstelling             17.00 uur
Netwerken                        17.45 – 18.30

 

Gaat u samen met ons op naar de 100.000 banen en laat u zich verrassen door de leerlingen van De Compagnie? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via Anneke Hafkamp: hafkamp@vno-ncwmidden.nl onder vermelding van Bazen Verbazen Heerenveen.

By | 2017-05-19T10:05:33+00:00 27-01-2017|Regionaal nieuws|0 reacties

About the Author:

Laat een reactie achter